Ondernemend

De leukste netwerkavond voor zzp’ers en ondernemers

Op 29 juni 2023 organiseren we de tweede netwerkavond voor ondernemers: 5Hoeklive! Dit is een unieke gelegenheid voor zzp’ers en ondernemers om te netwerken, verbinden en elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer.

Deze avond biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en jouw zakelijke netwerk te vergroten. En natuurlijk, geniet van de inspirerende Tinytalk en een Stand-up comedian die je niet mag missen!
Schrijf je dus nu in voor de netwerkavond van 5HoekLive via www.vijfhoeklive.nl en geef jouw zakelijke netwerk een boost!

Programma
19:30 – 20:00 uur Inloop met koffie of thee
20:10 – 20:30 uur Tinytalk van Astrid Oostveen gemeente Deventer
20:30 – 21:00 uur 5Hoekive met stand-up comedian Bart Goossens
21:00 – 22:30 uur Netwerk en borrel

Astrid Oostveen
De tweede editie van de TinyTalk wordt dit keer gepresenteerd door Astrid Oostveen, de Strategisch Adviseur Online Media van de gemeente Deventer. Tijdens haar presentatie zal ze inzicht geven in hoe de gemeente de website effectief inzet en welke waardevolle lessen we daaruit kunnen trekken. Door de focus te leggen op de belangrijkste taken van je doelgroep en deze duidelijk en gemakkelijk toegankelijk te maken, kun je de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren. Astrid zal concrete voorbeelden geven van hoe de gemeente Deventer dit heeft aangepakt en welke positieve resultaten ze hebben behaald.

Bart Goossens
Bart Goossens was altijd al een komiek in hart en nieren. Met zijn 36 jaar voelde hij dat het tijd was om zijn passie voor stand-up comedy serieus te nemen. Hij had altijd al de drang gehad om mensen aan het lachen te maken, om hun gedachten even te laten verdwijnen in een wereld van humor en plezier. En zo begon het avontuur van Bart als een beginnend stand-up comedian.
Zijn eerste optreden vond plaats op het prestigieuze Utrecht International Comedy Festival. Ondanks dat Bart pas net begonnen is, is hij veel veelzijdig, muzikaal, schuwt hij geen enkel onderwerp en is openhartig over zichzelf.

We hopen je te zien op donderdag 29 juni Het Verbindingscentrum de Vijfhoek, Andriessenplein 1 te Deventer om samen te genieten van een leuke en ontspannen avond.