Ondernemend

Compleet assortiment tegels in outlet

DEVENTER – Het voorjaar komt er weer aan. De tijd om weer te genieten van het buitenleven. Bij Bouwcenter Filippo zijn nu volop tegels te verkrijgbaar in de tegeloutlet. “De tegels die op voorraad kunnen direct worden meegenomen. Hierop zit geen levertijd”, zegt Esther den Herder, marketing- en communicatiemedewerker bij Filippo keukens, badkamers en tegels. ”Het voorjaar is de ideale tijd om de tuin of buitengebeuren aan te pakken. Nieuwe tegels in de tuin of een nieuw toegangspad naar het huis. In de outlet kun je nu je slag slaan.”

In de showroom zijn de nieuwste innovaties te bewonderen. “Neem bijvoorbeeld tegels in keramische hout look. Dit is ideaal voor de badkamer; het voordeel van tegels met de warme sfeer van de houtuitstraling. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op dit gebied. De outlet biedt een compleet assortiment, zodat het niet moeilijk zal zijn hier een mooie tegel te vinden.”
Bij Filippo wordt altijd meegedacht met de klant. “Een verandering aan je woning, tuin of buitenverblijf doe je meestal niet zomaar even tussendoor. Voor advies zijn ze bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij hier alles onder één dak en ook dat is, naast onze uitstekende vakkennis, een grote kracht van ons. Klanten kunnen bij ons terecht voor een compleet plaatje, van begin tot eind en altijd met een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig in een periode waarin er al genoeg op je af komt. Alles waar het bij het bouwen van een woning, keuken, of badkamer op aankomt, is hier te vinden. Naast bouwmaterialen, tegels, natuursteen, keukens, badkamers en deuren, hebben wij een magazijn met een ruime voorraad. Ook een groot voordeel van onze werkwijze is dat wij werken met een vast aanspreekpunt. Vertrouwen en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.”
Bijna een eeuw lang Filippo
Filippo is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1923 en wordt aangestuurd door de derde generatie uit de familie, Cees en Herman Filippo. Inmiddels zijn er vestigingen in heel Nederland opgezet, waaronder in Deventer.
Filippo keukens, badkamers en tegels is gevestigd aan de Snipperlingsdijk 54 in Deventer. Voor informatie: www.bouwcenter.nl/Vestigingen/Bouwcenter-Filippo-Deventer  of telefoon 0570 622525