Ondernemend

Altijd de beste vis in Deventer en dat al bijna 100 jaar

Wat bijna een eeuw geleden begon als viskar met verse vis uit Scheveningen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. De echte visliefhebbers weten precies waar ze in Deventer moeten zijn voor de beste vis, namelijk bij Rog Vistraiteur. En ben je hier nog nooit binnen geweest? Neem dan vooral eens een kijkje want je zult versteld staan van de sfeer die de winkel en het restaurant uitstalen.

Aan het roer van de zaak staan Hein Spijkerman en Rob Timmer, die Rog Vistraiteur sinds 1 juli hebben overgenomen. Ze combineren hun ruime ervaring bij verschillende regionale restaurants met puur vakmanschap en échte liefde voor alles wat de zee ons te bieden heeft. Samen met hun enthousiaste team weten zij aan de Gotlandstraat het visambacht tot een ware kunst te verheffen. “Een hele hoge kwaliteit van producten, een ijzersterk team dat veel productkennis heeft en de beleving die wij hier bieden maken dat we veel vaste klanten hebben. Niet alleen uit Deventer, maar de regio weet ons ook goed te vinden”, vertelt Hein. “Voedsel vraagt altijd om een hoge kwaliteit, maar vis natuurlijk helemaal. En juist daar ligt onze kracht. Onze vis komt dagelijks vers binnen. Kraakvers, verser dan bij ons krijg je het niet.” Een vis of verse maaltijd uit de winkel voor thuis of onderweg, of een avond heerlijk dineren… het kan hier allemaal. Daarnaast zijn er natuurlijk ook volop mogelijkheden voor catering.

Genieten van het beste van de zee
“Onze visplaza is de perfecte plek voor een overheerlijke lunch voor zowel particulieren als bedrijven. Kies voor een van de specials, een heerlijk belegd broodje, van een gebakken visje tot de verrassende verse visspecialiteiten. Op donderdag en vrijdag is iedereen welkom voor een diner. Van voor, hoofd en na met een glas wijn of een ander drankje: wij willen mensen laten genieten van lekker, gezond en ook nog eens duurzaam voedsel.”

Webshop
De afgelopen tijd is er ook veel aandacht besteedt aan de webshop. Hierop vind je echt alles. Zo kun je er heerlijke belegde broodjes en gebakken vis bestellen, maar ook verschillende vis- en hapjesschotels. En zoek je een verrassend cadeau voor iemand anders? Denk dan eens aan een cadeaubon! Rog Vistraiteur heeft tal van cateringmogelijkheden, zoals het verzorgen van een businesslunch, warme en koude buffetten, hapjesschotels en barbecues. Tevens is het mogelijk om ons restaurant El Rayo af te huren voor een feestje of diner. Wil je meer informatie? Neem snel een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden.

Rog Vistraiteur

Gotlandstraat 13, 7418 AZ Deventer
T 0570-613257
E info@rogvistraiteur.nl
W www.rogvistraiteur.nl