Ondernemend

Al 10 jaar uw onafhankelijke adviseurs voor hulpmiddelen

Zorgcomfort Deventer is de specialist op het gebied van zitten, slapen, bewegen en hulpmiddelen voor iedereen.  Al tien jaar lang kan iedereen hier terecht voor een persoonlijk advies op het gebied van allerlei toepassingen die zorgen voor meer comfort.

“Een goed advies hoort onafhankelijk en persoonlijk te zijn”, vertelt Edwin Saris. Samen met zijn vrouw helpt hij veel klanten aan een passende oplossing om het dagelijks leven een stuk makkelijker te maken. Ieder mens is anders en heeft zijn/haar eigen wensen. Vandaar dat we altijd samen met de klant naar een optimale oplossing zoeken. Dit gebeurt ook regelmatig in overleg met een ergotherapeut.

De zitspecialist
Verkeerd zitten kan niet alleen leiden tot rugpijn, maar ook tot andere lichamelijke klachten. Denk aan spierpijn, last van de gewrichten en zenuw- of aderafknellingen. Om een goede stoel te kiezen is het belangrijk om eerst de juiste ondersteuning in de rug te zoeken. Daarnaast moet een goede stoel aan de volgende basisvoorwaarden voldoen: de juiste zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte en zithoek. Gezond zitten is dus echt op maat zitten.

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een comfortabele relaxfauteuil die goed zit en eventueel geleverd wordt met of zonder sta op functie. “Gezond zitten is op maat zitten. Wij kijken hierbij vooral naar de persoon. Daarvoor kan de klant bij ons in de winkel een flink aantal stoelen uitproberen. In de aanmeetstoel bepalen wij vervolgens hoe de stoel optimaal past. Hierbij kijken we onder andere naar de diepte van het zitvlak en de hoogte van de armsteunen. Maar zelfs met de hoogte van de schoenen wordt rekening gehouden. Alleen dan heb je ook daadwerkelijk een goede ondersteuning van de stoel.”

Begin december komt er een nieuwe serie wellness stoelen in de winkel. Deze hoog-segment stoelen bieden alle mogelijke comfort. “Goed zitten is voor iedereen belangrijk. Vooral ouderen zitten soms erg lang in een stoel en dan is een stoel op maat geen overbodige luxe. Met de stoelen in ons assortiment kunnen wij verschillende prijscategorieën bieden waarbij de kwaliteit altijd voorop staat. Omdat wij niet gebonden zijn aan een merk kunnen wij onze klanten het beste objectieve advies geven.”

Ook voor kleinere artikelen kunnen klanten terecht in de winkel. Denk aan hulpmiddelen zoals wandelstokken en braces. Maar ook voor een leuk cadeautje kun je hier terecht. Zo zijn er Go Ahead Eagles bretels verkrijgbaar voor de echte liefhebber van de Deventer club. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig dat vergoed wordt door de zorgverzekeraar dan kunt u dit gratis lenen bij Zorgcomfort Deventer.

Als klanten op zoek zijn naar een specifiek product of oplossing en het is niet vindbaar, kan er geheel vrijblijvend contact worden opgenomen met Zorgcomfort Deventer. Natuurlijk is een bezoekje aan de winkel altijd mogelijk.

 

 

Dreef 140D
7414 EJ Deventer
T 0570 – 60 51 62
E info@zorgcomfort.nl
W www.zorgcomfort.nl