Stedendriehoek

Nog slechts enkele dagen puzzelen!

Wie de Deventer Puzzel Route nog wil lopen en mogelijk verzilveren met een mooie prijs, heeft hiervoor nog slechts enkele dagen de tijd. Tot en met zondag 20 september kunnen de goede oplossingen nog worden gestuurd naar media-adviseur van onze krant John Herbrink.

De Deventer Puzzel Route betekent: lekker shoppen, puzzelen bij de leukste winkels in Deventer en kans maken op hele mooie prijzen. Struinend door de historische Hanzestad haal je een deelnameformulier en ga je langs de deelnemende winkels op zoek naar de antwoorden. De winkels die meedoen, herken je heel makkelijk aan de deelnameposter op de deur.

De prijzen van de puzzelroute zijn zeker de moeite waard. De prijzen worden aangeboden door tal van winkels en horecaondernemingen. Zo stelt B&G Meubelen in Oene een meubelcheque van 250 euro beschikbaar. Julianatoren in Apeldoorn geeft 2×2 toegangskaarten weg. Thermen Bussloo verwent winnaars met een sauna-arrangement voor 2 personen en Apenheul geeft 2×2 toegangskaarten weg. Maar hiermee komt er nog geen einde aan de prijzenregen, want Filmhuis de Keizer Mimik heeft 2×2 toegangskaarten beschikbaar gesteld, net als Museum de Waag. En het IJssel Restaurant, waar je geniet van je hapje en drankje met uitzicht op de rivier en de skyline van Deventer, biedt de winnaar een volledig verzorgd 5-gangendiner voor 2 personen, inclusief aperitief, wijn en afsluitende koffie of thee.

App de antwoorden onder vermelding van NAW-gegevens naar John Herbrink (06-50495524), of mail naar j.herbrink@stedendriehoek.net. Opsturen kan natuurlijk ook. Dit kan naar Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.