Stedendriehoek

Nog een paar dagen puzzelen

DEVENTER – Tijdens een dagje winkelen in Deventer, ook nog eens kans maken op heel mooie prijzen. Dat kan nog slechts enkele dagen met de Deventer Puzzel Route. Tot en met 9 september ligt voor de enthousiaste puzzelaars een groot aantal gevarieerde prijzen klaar.

Op 22 locaties in de binnenstad hangt een poster op het raam met de tekst: Deelnemer Deventer Puzzelroute. Binnen vindt men een flyer met alle instructies en daarna kan de zoektocht beginnen. De deelnemers zijn: Het Nederlandsche Inkoopkantoor, De Stoelendans, De Ontmoeting, Modify Hair Designers, De Inktpot, Lens Deventer, Studio Pretletter, Subway Smedenstraat, Happerij Tapperij de Expeditie, TUI Deventer Centrum, Chocolate Company, ReShare Store (Leger des Heils), Drogisterij De Kruidnagel, Roemar Koffiebranderij, Dille & Kamille, Susan Bloemen, Beauty & Browbar, De Hipshop, VVV Deventer, De Gulden Knoop, Cream Vintage Fashion en Used Products Deventer.

Schitterende prijzen

Wie de puzzelroute heeft afgerond, maakt kans op schitterende prijzen. We zetten ze hier even op een rij: een reiscadeaubon van 50 euro van TUI; een waardebon van 100 euro voor een vrije keuze van een arrangement bij www.event-store.nl; 2 kaarten voor de Apenheul in Apeldoorn; 2 kaarten voor de Julianatoren in Apeldoorn; een dinerbon van 50 euro van Wereldrestaurant A1 Deventer; 2 kaarten voor Vue Cinemas NL; 2 kaarten voor Binky in Apeldoorn; een notenpakket ter waarde van 25 euro van Mevrouw Noot; een dinerbon ter waarde van 25 euro van Subway Deventer Centrum.

Voor een overzicht van de deelnemers en andere informatie kan men de berichtgeving volgen op de speciale Facebookpagina @deventerzomerpuzzel en kijk ook elke week in de Deventer editie van Nieuwsblad Stedendriehoek. De oplossingen kunnen per mail worden gestuurd naar j.herbrink@stedendriehoek.nl, via de app naar 06-50495524 of per post: Postbus 638, 7300 AP Apeldoorn, onder vermelding van Puzzelroute 2023. De oplossingen dienen te worden ingestuurd voor 10 september.