Stedendriehoek

Nieuwe fiets- en wandeltochten vanuit Gemeenschapshuis De Kuip

Gemeenschapshuis De Kuip opent de deuren na de zomervakantie een week eerder voor nieuwe fiets- en wandeltochten.

Er is gekeken wat tijdens tijden van corona veilig voor iedereen te doen is en daarom worden er fietstochten door het buitengebied van Colmschate en Deventer georganiseerd. Er zijn nieuwe fietsroutes bij gekomen, maar ook wandelroutes.

De fietsroutes gaan langs de Schipbeek bij Bathmen, naar Gorssel, Averlo, Diepenveen en ook Wilp wordt aangedaan. De fietsroutes zijn tussen de 20 en 25 km en brengen de deelnemers langs water, weilanden, bossen en dieren. De wandelroutes gaan over de Bannink en de woonwijken rondom De Kuip en zijn zo’n 6 km.

De routes zijn op dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus af te halen in De Kuip. Dit kan van 18.30 tot 19.30 uur en de kosten per deelnemer zijn € 3,00 inclusief consumptie binnen of buiten bij De Kuip. Er kan betaald worden – liefst via pin – aan de bar.

Vanaf 17 augustus is De Kuip weer volgens reguliere openingstijden geopend; bij twijfel controleer altijd even de site of bel met De Kuip. In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de site van De Kuip of door te bellen met de beheerder op telefoonnummer 0570-651410. www.de-kuip.nl