Stedendriehoek

Nieuwe Alpha van start 6 september in De Ontmoeting

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Deventer wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In De Ontmoeting  gaat op 6 september weer een Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De eerste avond (6 september) is een introductie-/informatieavond waarin je alle vragen over de cursus kunt stellen, en we al een klein begin maken. Mocht je deze avond niet kunnen, dan is het geen probleem om op 13 september alsnog aan te haken.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.00 tot 21.30  in De Ontmoeting, Nieuwstraat 21 te Deventer. In Nederland hebben ruim 325.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl, op www.deontmoeting-deventer.nl/Alpha of neem contact op met Johannes Bos op 06-26842476.