Stedendriehoek

Nieuw seizoen Spelen op de Brink

DEVENTER – Op zondag 30 april gaat het nieuwe seizoen van Spelen op de Brink van start. Tijdens deze feestelijke middag kan er weer lekker gespeeld worden en is er natuurlijk een heerlijk ijsje van Talamini.

Kinderen tussen 3 en 10 jaar kunnen iedere woensdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur gratis spelen op de Brink. Terwijl de kinderen spelen, genieten de ouders lekker op een van de gezellige terrassen. Vrijwilligers van Spelen op de Brink houden wel een oogje in het zeil, maar het is niet de bedoeling dat ouders de kinderen zonder toezicht achterlaten.

Spelen op de Brink staat voor buiten spelen met oud-Hollands en modern speelgoed. Hoge bis hoepels vliegende Hollanders diabolo’s en nog veel meer speelgoed staat klaar. Het speelgebied is afgezet met kettingen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Bij extreem weer (regen of te warm) of bijvoorbeeld grote evenementen zoals de kermis Deventer op Stelten en de boekenmarkt gaat Spelen op de Brink niet door. Spelen op de Brink loopt tot en met 24 september. Meer informatie en contactgegevens is te vinden op de website www.spelenopdebrink.nl 

Spelen op de Brink is overigens hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar info@spelenopdebrink.nl of gewoon langskomen tijdens het evenement.