Stedendriehoek

Netwerkavond met livemuziek

DEVENTER – Op donderdag 23 maart verzorgen het Verbindingscentrum De 5Hoek, IJsselStudio en Socialicious de eerste netwerkavond voor ondernemers: 5HoekLive. Dit is een unieke gelegenheid voor zzp’ers en ondernemers om te netwerken, te verbinden en elkaar te ontmoeten in een informele setting.

Tijdens deze avond is er live muziek van Acoustic Live, een akoestisch duo bestaande uit zangeres Karin Brouwer en toetsenist Koos Lonis. Daarnaast is er ook een inspirerende spreker: Michiel Henneke, marketingmanager van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), geeft een presentatie over de werking en het beheer van de .nl-domeinnaamextensie in Nederland.

“Deze avond biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en jouw zakelijke netwerk te vergroten. En natuurlijk om te genieten van goede muziek en een gezellige sfeer, terwijl je netwerkt. Schrijf je nu in voor de eerste netwerkavond van 5HoekLive via: www.vijfhoeklive.nl en laat jouw zakelijke netwerk groeien”, aldus Sanne van der Laan namens 5Hoeklive.