Stedendriehoek

Nachtopening bij Media Markt Deventer

DEVENTER – In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 september van middernacht tot 01.00 uur gaat Media Markt Deventer, Boreelplein 11, open voor de release van FIFA18 en de Nintendo SNES.

29 September is het weer zover. Dit is de dag dat de grootste game release van het jaar in Nederland plaatsvindt: FIFA 18. En MediaMarkt, als grootste verkoper van deze game, mag natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat MediaMarkt Deventer in de nacht van donderdag 28 september op vrijdag 29 september de deuren om middernacht opent voor een exclusieve nachtopening.

FIFA 18: Het wereldspel gespeeld door de wereldtop. Topscorer aller tijden van Real Madrid en opeenvolgend Europees kampioen, Cristiano Ronaldo, brengt innovatie en siert de cover van FIFA 18. Cristiano Ronaldos gegevens zijn onlangs opgenomen tijdens een trainingssessie in een mobiele EA Capture Studio in Madrid. Ronaldo’s versnelling loopritme vaardigheden en schiettechniek werden allemaal opgenomen om te zorgen dat zijn uiterlijk en gedrag in FIFA zo authentiek mogelijk zijn.

Zie ook de website www.mediamarkt.nl/deventer