Stedendriehoek

Mooiste stadsverhalen uit de geschiedenis  

DEVENTER – Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert De StoryTrail Theaterwandeling Deventer. Verhalenvertelster Louise Wandelaar neemt deelnemers mee door de binnenstad. Onderweg beleeft men de mooiste stadsverhalen uit de geschiedenis.

Deze bijzondere stadswandeling laat de deelnemers de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Louise wandelaars meeneemt naar het Deventer van eeuwen terug.

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint op zaterdag 6 januari om 15.30 uur en op zondag 25 februari om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk via de website www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal €17,50 per persoon (kinderen: €11,05). (Foto: StoryTrail.nl/Rachel de Liefde)