Stedendriehoek

Mooie ‘beloning’ voor een dagje puzzelen

DEVENTER – Tijdens een dagje winkelen in Deventer, ook nog eens kans maken op heel mooie prijzen. Dat kan tot en met 15 september, met de Deventer Puzzel Route.

Op 19 locaties in de binnenstad hangt een poster op het raam met de tekst: Deelnemer Deventer Puzzel Route. Binnen vindt men een flyer met alle instructies en daarna kan de zoektocht beginnen. En die zoektocht kan zich zomaar ‘uitbetalen’ door middel van een fraaie prijs.
Wat dacht u van: een klusbudget van 100 euro van Klusloods Deventer; vier keer een mooi boek, beschikbaar gesteld door Boekhandel Broekhuis in Deventer; twee kaarten voor Apenheul in Apeldoorn; twee kaarten voor de Julianatoren in Apeldoorn; dinerbon van €50,- van Wereldrestaurant A1; twee kaarten voor Vue Deventer; notenpakket van €25,- van Mevrouw Noot in Deventer; reischeque van €50,- van TUI Deventer centrum; dinerbon van €25,- van Martin’s Döner & Pizza Place.
De oplossingen van de Deventer Puzzel Routekunnen per mail worden gestuurd naar j.herbrink@stedendriehoek.nl, via de app naar 06-50495524 of per post: Postbus 638, 7300 AP Apeldoorn, onder vermelding van Puzzelroute 2024. De oplossingen dienen te worden ingestuurd voor 16 september.