Ondernemend

Miedema & Zn. laat gebruikte meubels er weer als nieuw uitzien

DEVENTER – Er is nog een echt familiebedrijf dat bestaat uit ambachtelijke, klassiek geschoolde meubelstoffeerders. Miedema & Zn. behandelt uw dierbare meubelen met alle zorg en gebruikt daar de juiste materialen voor. Daarna zien ze er weer uit zoals ze ooit ontworpen zijn.

25 jaar ervaring
Oprichter Marco Miedema: “We zijn 25 jaar geleden begonnen met een vestiging in Bussum. Daarna volgden Utrecht, Rotterdam, Schiedam, Amersfoort, Amsterdam. Twee dagen in de week zijn we ook actief in de omgeving van Deventer en Zutphen. Wij herbekleden alle soorten meubelen, van klassiek tot modern. Maar ook voor reparaties, het vervangen en/of aanpassen van vullingen, mat- en bieswerkzaamheden, maatwerk en/of antiekrestauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de reparatieperiode kunnen we desgewenst een leenbank en/of fauteuil thuis plaatsen.”

Miedema heeft zich gespecialiseerd in de mooiere meubelmerken zoals Artifort, Leolux, Gelderland, Rolf Benz, Oisterwijk, Jori, de Sede, Harvink, Chesterfield, Pastoe, Linteloo, Poltrona Frau, Flexform en Minotti.

Mooie stoffencollecties
“Als we het interieur zien, weten we al snel wat een passende stof zou kunnen zijn. We werken met zowel klassieke als moderne stoffencollecties uit het hogere segment. Denk aan Kvadrat, De Ploeg, Jab en Designers Guild. Daarnaast verzorgen we ook de vullingen, want daarmee kunnen we ervoor zorgen dat de klant geen opgeknapte bank of stoel krijgt, maar een nieuwe, waar men weer jaren mee vooruit kan.”

Puur handwerk
“Het stofferen blijft handwerk en wordt op onze werkplaats uitgevoerd”, legt Marco uit. “Stoffen als leer en wol betrekken we van bedrijven met diervriendelijke productiemethoden. Daarnaast werken we ook steeds vaker met stoffen die van gerecyclede materialen, zoals PET-flessen, worden gemaakt. We zijn een CBW-erkende onderneming, maar vinden onze eigen driejarengarantie eigenlijk het belangrijkste. Voor klanten van 55 jaar en ouder hanteren we trouwens een mooie korting, bel dus gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.”

Voor meer informatie: website www.miedemaenzn.nl en telefoon 0570-572262.