Stedendriehoek

Meiden gezocht bij voetbalvereniging SV Colmschate

DEVENTER – Het huidige seizoen komt langzamerhand ten einde. “Er zit een duidelijk stijgende lijn in het leerproces van de meiden, waarbij we met z’n allen het plezier altijd op nummer 1 hebben staan.”

“Voor komend seizoen hebben we alle teams al voorzien van trainers, die staan te trappelen om aan de slag te gaan. Meiden uit MO19-1 zijn ook aangestoken met het trainersvirus en gaan de allerjongste meidenteams begeleiden op weg naar een mooi seizoen. De talentvolle lichtingen zullen ook in seizoen 2017-2018 een gooi doen naar een mooie klassering in een klasse die past bij hun niveau. Belangrijker is echter dat we het individu zich laten ontwikkelen en plezier laten hebben, resultaten komen op de tweede plaats. Maar als selectieteam in alle leeftijdsklassen streef je natuurlijk wel het hoogst haalbare na. En om dat te realiseren zoeken we in alle leeftijdsklassen nog enkele toppers, die daar deel van uit willen maken.”

 

Keihard trainen, beter worden, lol hebben met je teamgenoten, verzorgde wedstrijden spelen, samen het hoogst haalbare nastreven en een heerlijk teamgevoel kweken? Of trainen zien als een stukje lichaamsbeweging, gezellig met je teamgenoten iets opsteken van een enthousiaste trainer, voor je plezier wedstrijden spelen op zaterdag waarbij prestatie ondergeschikt is? Voor allebei de doelgroepen kunnen we nog enkele meiden gebruiken. Maar let op, als een team vol zit, vis je achter het bekende netje!

 

Zorg dat je voor half juni over- of ingeschreven bent naar/bij SV Colmschate en maak deel uit van de grootste meidenafdeling van de hele regio. Samen maken we er weer een mooi seizoen van. Wij zien je graag komen!