Stedendriehoek

Meer straatwerkzaamheden bij De Colm

Hoveniersbedrijf De Colm en B&S Straatwerken hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder onder de vleugels van De Colm. Het idee voor de overname ontstond vanuit de terugkerende vraag aan B&S Straatwerken of zij ook tuinwerkzaamheden doen. Beide partijen kwamen elkaar tegen in de kroeg en zo ontstond het idee van een fusie. Door deze overname kan hoveniersbedrijf De Colm een nog  grotere klantenkring bedienen met bestratingswerkzaamheden.

Vooralsnog verandert er in het straatbeeld niets. De bedrijfsnaam en de bekende groene bussen van De Colm blijven bij het oude. Daarnaast blijft de bus van B&S ook gewoon in bedrijf. Verder is het motto ‘gewoon zo doorgaan’ en mogen klanten dezelfde degelijkheid, professionaliteit en nuchterheid verwachten als voorheen.

Beide bedrijven zijn een betrouwbare en vaste waarde in Deventer en omstreken. Hoveniersberdrijf De Colm bestaat sinds 1987 en telt nu na de overname 10 medewerkers. B&S Straatwerken is al 20 jaar actief, tot voor kort vanuit Bathmen en nu dus vanuit Colmschate.

Een begrip

Al meer dan 25 jaar is Hoveniersbedrijf De Colm een begrip in de wereld van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. “Met een goed gekwalificeerd en hecht team maken onze hoveniers uw droomtuin werkelijkheid.”

De tuin is in de visie van Hoveniersbedrijf De Colm een verlengstuk van het huis en interieur. “Naast de invulling van de ruimte en de grote lijnen, zijn er nog vele details die voor de juiste afwerking en aankleding zorgen. De kleur van de beplanting of de verharding, maar ook de verlichting bijvoorbeeld. Uiteraard kan Hoveniersbedrijf De Colm u hierover adviseren en alle benodigde tuinartikelen leveren.”

Een strakke, onderhoudsarme tuin is erg populair, maar er zijn vele soorten tuinen mogelijk. “Ook voor onderhoud kunt u bij De Colm terecht. Dit onderhoud kan bestaan uit een opknapbeurt van uw tuin. Maar daarnaast kunt u ook een onderhoudscontract met ons afsluiten, zodat uw tuin of groenvoorziening het hele jaar door wordt onderhouden. Informeer vrijblijvend wat Hoveniersbedrijf De Colm voor u kan betekenen.”

De Colm is gevestigd aan Holterweg 95A in Colmschate, telefoon 0570-652714, e-mail info@decolm.nl en website www.decolm.nl