Stedendriehoek

Luxe en kwaliteit bij DS Overkappingen

DEVENTER – Na een jarenlange vriendschap besloten Stefan Snijders en Dennie Driezes om de krachten te bundelen. De tijd was rijp om samen hun ambities waar te maken in DS Overkappingen. Vanuit hun pand aan de Zweedsestraat rijden zij door het hele land om onder meer overkappingen met glas-, vouw-, lamellendaken en carports van hoge kwaliteit te installeren.

Stefan Snijders: “We bedienen voornamelijk het midden- en hoge segment, maar wel met betaalbare prijzen. Zowel particulieren als de horeca zijn klant. We hebben allebei een passie voor mooie dingen. Daarom werken wij vooral met merken van A-kwaliteit, waar wij onze handen voor in het vuur durven te steken. De producten die wij bij onze klanten bouwen, zouden ook bij ons thuis kunnen staan. We denken altijd met de klant mee. Wat past het beste op die plek, welke materialen zijn nodig? Alles voor een zo mooi mogelijk eindresultaat.”

Mooie showroom
“Mensen willen graag een gevoel krijgen bij een product en niet zomaar blind kopen via internet, daarom hebben wij vorig jaar onze showroom verbouwd. Op de bovenste etage hebben we een exclusieve collectie van overkappingen in hout en aluminium. Elk product is met zorg en aandacht voor detail samengesteld, echt visuele statements in de tuin. Onze showroom is op afspraak geopend en klanten kunnen makkelijk via website, e-mail of telefonisch een afspraak maken. De levertijd van de meeste overkappingen is overigens niet langer dan vier weken.”

Goede service en korte lijnen
“Wij zijn beiden het aanspreekpunt van DS Overkappingen. Soms werken we met andere zzp’ers samen, maar een van ons probeert er wel altijd bij te zijn. Klanten vinden het prettig als ze Dennie of mij zowel bij het voorgesprek zien als tijdens de uitvoering. Als kleine onderneming werken we met korte lijnen; een WhatsAppje is voldoende, dan reageren we zo snel mogelijk. Goede service bieden vinden we sowieso heel belangrijk.”

DS Overkappingen is gevestigd aan Zweedsestraat 8a23 in Deventer. Voor meer informatie: www.dsoverkappingen.nl