Stedendriehoek

Loop mee en sta stil bij kanker!

DEVENTER – SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool tegen de voortdurende strijd tegen kanker.

Rondom de wandelestafette is er in Deventer een bijzonder programma voor bezoekers en teamleden, boordevol muziek en activiteiten. “Dus geef je op en wandel mee tegen kanker, of kom kijken op dit mooie evenement van KWF, op 24 en 25 juni 2017 op het sportcomplex de Horsterhoek in Schalkhaar”, aldus de organisatie. “Lijkt het je leuk om mee te lopen of wil je meer informatie, dan kun je mailen naar: werving.samenloopdeventer@outlook.com. Of via facebook zoeken op: samenloop voor hoop Deventer.

 

“Om het wederom een groot succes te laten worden, verzorgen wij een informatieavond op dinsdag 9 mei, vanaf 20.00 uur in Speeltuin de Driehoek, Rielerweg 110 te Deventer. “We zoeken ook nog mensen die deze vreselijke ziekte hebben overwonnen of er nog tegen strijden. Of zou u iemand willen voordragen vanweg haar/zijn strijd tegen deze ziekte, dan kan dat ook. De  (survivor) inclusief partner of vriend/vriendin of zoon/dochter krijgen deze twee dagen een VIP-behandeling. Voor informatie of aanmelding kunt u mailen naar patriciamaneschijn@hotmail.nl. Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen deze twee dagen. Lijkt het je leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere evenement, mail dan naar werving.samenloopdeventer@outlook.com. Je kunt ook de website bezoeken: www.samenloopvoorhoop.nl/deventer