Stedendriehoek

*LIVEBLOG* Deze Deventerse bedrijven sluiten hun deuren

DEVENTER – In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De volgende Deventerse bedrijven laten weten dat ze hun deuren voorlopig sluiten. 

Bibliotheek Deventer

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft de Bibliotheek Deventer besloten om alle vestigingen te sluiten tot en met 31 maart. Ook alle activiteiten zijn geannuleerd.

De inlevertermijn van alle materialen is verlengd tot 15 april. Je krijgt dus geen boete voor materialen die je in deze periode moet inleveren.

Sportbedrijf Deventer

Per ingang van 16 maart zijn alle sportlocaties van Sportbedrijf Deventer vanwege het coronavirus genoodzaakt hun deuren tot nader order te sluiten.

Sportbedrijf Deventer is hét adres voor alle sportgerelateerde zaken en exploiteert Sport- en Belevingscentrum De Scheghet Borgelerbad en diverse sporthallen in Deventer en omgeving. Daarnaast is Sportbedrijf Deventer verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van sportverenigingen, sportstimulering en ontwikkeling van bewegingsconcepten.