Stedendriehoek

Koffie en thee zoals ze horen te zijn

Al jaren kun je bij Roemar terecht voor de mooiste en lekkerste koffie- en theesoorten. Van ambachtelijke arabicakoffie tot zelfgebrande kopi-luwak. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer: eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Het coronavirus zorgde ervoor dat Rob Kroes zijn winkel moest omgooien om meer ruimte te creëren. Dat bleek geen probleem en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Er wordt nog gewerkt aan de afwerking, maar als je nu een kijkje neemt bij Roemar, dan zie je een complete theewinkel en ook een complete koffiewinkel. Twee ruimten, elk met een ruim assortiment. “Half maart, toen de horeca dichtging, ben ik meteen aan het werk gegaan om verder te kunnen ondernemen. Het afhaalloket voor koffie en thee liep erg goed. Veel mensen wisten mij te vinden voor een (meeneem)koffie of -thee. Daarnaast ben ik gaan kijken wat ik met mijn pand kon doen. De theesteeg heb ik aangepast en die wordt nog voorzien van foto’s aan de wand”, vertelt Rob.

De meeste thee is inmiddels verhuisd naar het pand naast de theesteeg. Hier zullen op den duur ook proeverijen worden gehouden. Door de ruimte in het pand kunnen bezoekers hier goed rondkijken en de diverse soorten kwaliteitsthee bekijken. Het deel aan de andere zijde van de theesteeg is omgetoverd tot koffiewinkel. Wil je dus een echte mooie koffiesoort kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook als je geen idee hebt wat je zoekt, kun je hier prima terecht. Met het juiste advies over de producten kun je op elk moment genieten van je favoriete koffie of thee.

Het bijzondere kopje koffie of de mooiste kop thee: voor elke smaakpurist en liefhebber is er Roemar koffie & thee. Neem een koffie of thee mee voor onderweg of geniet ervan op het bankje voor de winkel. En wil je thuis genieten van de beste koffie- en theesoorten? Dan heb je volop keus in de koffie- en theewinkel waar voldoende ruimte is om verantwoord rond te kijken.

Roemar is gevestigd aan Walstraat 45 in Deventer, telefoon 06-42270957, e-mail info@roemarkoffiebranderij.nl en website roemarkoffiebranderij.nl