Stedendriehoek

Kerstvakantie bij de Ulebelt

DEVENTER – Ook onder winterse omstandigheden is het leuk op de kinderboerderij. In de Kerstvakantie is de Kinderboerderij van de Ulebelt, Maatmansweg 3 te Deventer, dagelijks open, behalve op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Doordeweeks is de Kinderboerderij open van 9.00 tot 17.00 uur, in de weekenden van 13.00 tot 17.00 uur.

Het hoofdgebouw is alleen in de middagen geopend, om bijvoorbeeld lekkere warme chocolademelk te komen drinken, koffie of thee, of even in het winkeltje rond te snuffelen. De beide natuurspeelplekken zijn elk dag open tot zonsondergang.

 

Knotsgekke Knutsel

“Op woensdag 3 januari houden we een Knotsgekke Knutselinloop voor kinderen tussen 14.00 en 16.00 uur. Kom lekker meedoen met knutselen met natuurlijk materiaal, dat je zelf vindt of meegenomen hebt. Vanaf 4 jaar zijn kinderen welkom, de kosten zijn 4 euro inclusief limonade en materiaal”, aldus een woordvoerder.

 

Denk aan de (huis)dieren

Let er op dat de Kinderboerderij op oudejaarsdag eerder gaat sluiten, om 16.00 uur al. Bovendien worden al meerdere hekken eerder afgesloten, om eventuele overlast van vuurwerkafstekers zoveel mogelijk te beperken. Veel dieren, waaronder ook de boerderijdieren, zijn angstig voor vuurwerk. “Houd je aan de afsteekregels en blijf uit de buurt van dieren.”

Ga voor meer informatie naar www.ulebelt.nl.