Stedendriehoek

Kerst in de Koepel

Stichting Muziekkoepel Nering Bögel verzorgt op zondag 19 december in het Worpplantsoen een Deventer Kerstfestijn. Het duurt van 13.00 tot 18.00 uur en muzikanten, (big)bands, zangers, dansers, kunstenaars en kunstenmakers in de gemeente Deventer worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook is er plaats in het park voor kraampjes van stichtingen, clubs of verenigingen die willen inhaken met hun kerstactiviteit. Kerst in de Koepel is een familie-evenement voor en door Deventenaren. Eerdere edities vonden plaats van 2013 tot 2016. De entree is vrij.

Winter Wonderland in Worpplantsoen

Op meerdere plekken in het park valt van alles te beleven. Muziek en optredens in de koepel, vuurpotten en sfeervolle kraampjes, warme drankjes en winterse lekkernijen, Colorful Circle en herdertjestocht voor kinderen, midwinterhoornblazers, dansgroepen en exposities. Het oudste stadspark van Nederland wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland.

“Wil je ook meedoen? Reageer dan snel, want er moet nog veel georganiseerd worden in korte tijd. Aanmelden kan via de website en de opgave moet uiterlijk woensdag 20 oktober binnen zijn. Daarna wordt er een selectie gemaakt en het programma samengesteld”, aldus de organisatie.

Meer informatie is te vinden op www.muziekkoepelneringbogel.nl en www.facebook.com/muziekkoepelworp