Stedendriehoek

Jubileum Oldtimerrit Bathmen

BATHMEN – Dit jaar wordt voor de tiende keer de Bathmense Kermis Oldtimerrit met aansluitend het defilé georganiseerd. De eerste oldtimerrit vond plaats in 2012. Daarna werd het al snel een mooie traditie. Helaas konden de ritten in 2020 en 2021 vanwege de coronapandemie niet doorgaan, maar vorig jaar werd de draad weer opgepakt.

Er is dit jaar een route uitgezet van ongeveer 80 km. Deelnemers hebben drie uur de tijd om deze te voltooien. De start is als vanouds bij Garage Groenouwe in Bathmen. De rit eindigt in ook in het dorp, waarna het defilé wordt gereden. Eerst de paarden met de koetsen, daarna de oldtimers gevolgd door de oldtimer tractoren. Na het defilé worden de auto’s en tractoren in het centrum van het dorp geparkeerd zodat de aanwezige feestgangers deze kunnen bewonderen.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 50 auto’s, waarvan het bouwjaar voor 1990 dient te liggen. De kosten zijn € 20,00 per equipe van twee personen. Hiervoor krijgt u een gevulde deelnemerstas, een rallybord, routeboek, twee lunchpakketten en enkele consumptie- en snackbonnen.

Meerijden? Vraag een inschrijfformulier aan via garvelink.eric@gmail.com.