Stedendriehoek

Jouw persoonlijk reisadviseur aan huis

Chantal Oostra-Husson komt niet net om de hoek kijken. Al bijna 20 jaar is ze werkzaam in de reisbranche, waarvan de laatste 11 als zelfstandig reisadviseur. Dankzij haar kennis van de branche, jarenlange ervaring en haar diepgaande passie voor reizen, weet ze de perfecte reis te boeken voor al haar klanten.

Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Via internet zie je door de bomen het bos soms niet meer. Daar wordt de zelfstandig reisadviseur voor ingeschakeld. De klant geeft de wensen voor de reis aan – per telefoon, e-mail of bij de klant thuis – en Chantal Oostra-Husson stelt de ideale reis samen. De reis wordt speciaal op maat gemaakt. Dit kan variëren van een vlucht naar Londen tot aan een volledige rondreis – inclusief boottocht en excursies – door de ABC-eilanden. Alles is mogelijk. Persoonlijk reisadvies is bovendien niet duurder dan boeken via internet of via een reisbureau. Sterker nog, soms kan een reis zelfs voordeliger uitvallen.

Betrouwbaar en betrokken
Zeker in deze roerige tijd is het geruststellend om een reis via een zelfstandig reisadviseur te boeken. Als klant heb je dan slechts één contact, vanaf het moment dat je wensen uitgesproken worden totdat je weer veilig thuis bent. Mocht de situatie onverhoopt wijzigen, dan helpt Chantal Oostra-Husson graag, of de klant nog thuis is of al op de plek van bestemming.

Zij zoekt alles uit, van de meest actuele adviezen en veiligheidsmaatregelen tot de situatie op de vakantiebestemming en de benodigde verzekeringen. Vanzelfsprekend werkt ze alleen met betrouwbare leveranciers die flexibele reisvoorwaarden hanteren.  Met andere woorden, de klant wordt alle zorgen uit handen genomen en de reis wordt van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Je persoonlijke reisadviseur is aangesloten bij de SGR en ANVR, je kunt dus met een gerust hart op reis.