Stedendriehoek

Joris’ Kerstboom weer op de Brink

DEVENTER – Van donderdag 14 tot en met zondag 17 december staat de felverlichte kerstboom van televisiepresentator Joris Linssen weer te schitteren op de Brink, bij het Waaggebouw. Joris’ Kerstboom is een ontmoetingsplaats voor mensen die als antwoord op de vraag ‘Voor wie heb jij een kerstgedachte?’ een foto in de kerstboom hangen.

Burgemeester Andries Heidema en presentator Joris Linssen zetten op zondag 17 december om 13.00 uur samen de kerstverlichting van Joris’ Kerstboom aan. Daarna blijft Joris tot 18.00 uur bij ‘zijn’ kerstboom in Deventer om bijzondere en speciale verhalen in beeld te brengen met zijn team. Zondag 24 december wordt Joris’ Kerstboom om 21.15 uur uitgezonden op NPO2. Mensen die in de televisie-uitzending van Joris’ Kerstboom het verhaal willen vertellen over de persoon die zij een speciale kerstgedachte geven, kunnen zich aanmelden via e-mail joriskerstboom@kro-ncrv.nl.

Kerstbal versieren
Van donderdag 14 tot en met zondag 17 december tussen 13.00 en 17.00 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom om in de Bibliotheek op de Brink een kerstbal te versieren, met daarop de foto van de persoon die een speciale kerstgedachte krijgt. Er zijn gastvrouwen aanwezig voor inspiratie en een luisterend oor. De kerstballen worden opgehangen in Joris’ Kerstboom.