Stedendriehoek

Jong talent brengt ode aan Deventer in videoclip

DEVENTER – Drie jonge Deventer talenten, Luc van der Hulst (20), Bart ten Den (Denten) (18) en Hannes Holl (20), maakten een videoclip bij hun single ‘Als Het Even Moet’, met Deventer als decor. Met dit project zetten de artiesten, ondersteund door het platform New Deventer Collective, hun eerste stappen in een veelbelovende muziekcarrière.

Rapper Luc’, dj-producer Hannes en producer-instrumentalist Denten zijn alledrie opgegroeid in de Overijsselse Hanzestad en laten dit ook blijken. Hun pas uitgebrachte videoclip, geschoten en bewerkt door Youk Brussel, brengt de klassieke aspecten van hun thuisstad naar boven. De videoclip bij hun tweede single ‘Als Het Even Moet’ laat een gevarieerd beeld van hun stad zien met een verzameling van hun persoonlijke hotspots van de stad. Van shots voor De Waag naar de Wilhelminabrug, en van het topje van de Lebuinuskerk naar de ondergrondse studio van het Burgerweeshuis, waar de jonge artiesten, in de voetsporen van onder anderen Snelle en Pjotr, hun projecten opnemen.

De single ‘Als Het Even Moet’ is een waardige opvolger van hun eerdere zomerse single ‘Blijf Bij Me’, en is de tweede single in aanloop naar hun debuut-EP ‘Verre Van Weg Geweest’. De productie van de aankomende EP, die midden december uitgebracht gaat worden, is verzorgd door Hannes en Denten. Rapper Luc’ zorgt er met originele rijmschema’s en gevatte punchlines voor dat je de muziek blíjft afspelen totdat je alle taalspelingen gevonden hebt.

De videoclip van ‘Als Het Even Moet’ is te bekijken op het YouTube-kanaal van Hannes Holl. Daarnaast is al hun muziek beschikbaar op alle streamingsdiensten.

(Foto: Rianne Temmink)