Stedendriehoek

Jan Plezier gooit de trossen weer los

Vanaf juli is het nieuwe vaarseizoen gestart bij Jan Plezier, onderdeel van Rederij Celjo. Al ziet het seizoen er dit jaar iets anders uit. De afgelopen periode zijn alle zeilen bijgezet om de bestaande dagtochten aan te passen naar een aantal nieuwe concepten, conform de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. “Met succes! Een gezellig, geheel verzorgd dagje uit op het water kan weer!”

Veiligheid staat voorop!

Dit seizoen vaart Jan Plezier met één boot, de Nirvana, volgens een aangepast vaarschema. De meeste dagtochten zijn ingekort tot twee of drie uur en beperken zich tot de omgeving van Deventer en Zwolle. Om er toch een volwaardige vaartocht van te maken, wordt onder andere op culinair gebied alles uit de kast getrokken.

“Bovendien plaatsen wij  in augustus een nieuw luchtzuiveringssysteem (met HEPA filters en UV licht), wat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit aan boord. Het is een eersteklas luchtventilatiesysteem van Euromate, dat bewezen effectief is tegen de verspreiding van het coronavirus.”

Culinair genieten op het water

“De vaartochten staan dit seizoen in het teken van lekker eten. Van een uitgebreide lunch of een goed aangeklede borrel tot een heerlijk diner voor jong en oud, maar dan net even wat exclusiever. Immers, goed eten kan op veel plekken, maar op weinig plekken heb je er zo’n mooi uitzicht bij als op de wateren in en rondom Deventer en Zwolle.”

De zondag afsluiten met een glas wijn of bier, lekkere hapjes en een panoramisch zicht op ons Nederlandse landschap? “Vaar met ons mee vanuit Zwolle of Deventer om 15.30 uur en wij brengen u om 18.00 uur weer terug. Ook samen uw vrienden zorgen wij voor een veilige vaartocht, waarbij u bij elkaar maar wel met de vereiste afstand kunt deelnemen.”

Zaterdaguitje voor het hele gezin

Wanneer u Deventer of Zwolle bezoekt en een aangename onderbreking wilt op het water, kunt u bij ons aansluiten bij één van onze lunchvaarten. Op de zaterdag met een hamburgermenu, waarbij voor de kleinsten een speciaal menu geserveerd wordt, een ideaal dagje uit voor het gezin!

Iets te vieren?

“Wilt u voor een bijzondere gelegenheid een exclusieve vaartocht voor uw gezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben groepsarrangementen vanaf 20 personen (maximaal 70 personen met inachtneming van de 1,5 meter regels), die geheel naar uw wensen kunnen worden aangepast. Wij geven u advies wat veilig is binnen de huidige RIVM maatregelen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vaartocht. Uiteraard bent u welkom om het schip te komen bekijken en de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.”

Blijf op de hoogte!

“Meld u aan voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook en Instagram (Rederij Celjo). Wij houden u dan op de hoogte van ons vaarschema en de nieuwe vaartochten. Ook in het najaar worden er vaartochten aangeboden, zodat u kunt genieten van de wisselende seizoenen vanaf het water.”

Ook genieten van een gezellig uitje op het water, met z’n tweeën, het gezin of met vrienden? Met goed eten, een goede sfeer en een geweldig uitzicht? Reserveren kan via 085-046 60 91 of info@janplezier.nl. Ga voor meer informatie naar janplezier.nl