Stedendriehoek

IT-carrièredag voor bedrijven en studenten

IT-werkgevers en studenten kunnen elkaar donderdagmiddag 24 maart ontmoeten op de IT-carrièredag in de GA Eagles businesslounge. Studenten en starters hebben gratis toegang om kennis te maken met hun toekomstige werkgever en mogelijke afstudeeropdrachten.

De IT-carrière dag wordt georganiseerd door Deventer Informatiestad in samenwerking met Saxion, Aventus, Cleantech Regio, Leerwerkloket Stedenvierkant, vindstages.nl en vindwerk.nl, zodat IT-studenten zich makkelijk kunnen oriënteren op een stageplek of afstudeeropdracht bij één van top werkgevers uit de regio. Er zijn veel bedrijven die IT-talent zoeken. Er exposeren deze middag dan ook diverse bedrijven op het gebied van informatica, ICT en digitale media. Zo is er altijd wel dat éne bedrijf met de perfecte stageopdracht of startersbaan.

Kom als starter of student in contact met de beste IT-bedrijven uit de regio
De IT-carrière dag biedt starters en studenten de ideale gelegenheid al kennis te maken met IT-bedrijven uit de regio voordat ze zich op de arbeidsmarkt oriënteren of begeven. Ontmoet op de IT-carrière dag de leukste bedrijven en organisaties op het gebied van informatica, ICT, digitale media en software development in de regio. Daarnaast zijn er verschillende arbeidsmarkt professionals die jou helpen met netwerken, het schrijven van beste sollicitatiebrief en tips geven over de beste manieren om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. 51 IT-bedrijven uit de regio hebben zich aangemeld. Benieuwd naar welke bedrijven je tegen kunt komen op de IT-carrière dag, houd de LinkedIn-pagina van Deventer Informatiestad dan goed in de gaten.

Aanmelden IT-carrièredag nog mogelijk
Starters en studenten die kennis willen maken met de beste IT-bedrijven uit de regio, kunnen zich hier aanmelden.

Waar en wanneer
Donderdag 24 maart 2022, van 14.00 tot 17.00 uur in de Go Ahead Eagles Business lounge aan de Vetkampstraat 1.