Stedendriehoek

Inschrijving Vierhofstedentoernooi geopend

TWELLO – Zeg je volleybal, feest en gezelligheid, dan zeg je Vierhofstedentoernooi. De inschrijving voor de 38e editie van het grootste gras- en beachtoernooi van de regio is geopend. VHT17 wordt gehouden op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni. Van tweede divisie tot en met mixed recreanten, alles kan. Wegens succes herhaald is een toernooi voor de A-, B- en C-jeugd.

“Wat goed is moet je koesteren. Daarom zijn veel vaste ingrediënten ook dit jaar aanwezig: volleybal op verschillende niveaus op gras en zand, ontbijtservice op zaterdag en zondag, DJ’s die voor sfeer zorgen, feest in de kantine en feesttent en kampeermogelijkheden voor teams van buiten de gemeente. En wat te denken van springkussens, schmink en andere leuke dingen voor de kinderen”, vertelt de organisatie.

“Het jeugdtoernooi willen we verder laten groeien. Op zaterdag 10 juni kunnen A-, B- en C-teams meedoen. Inschrijving daarvoor is gratis en kan via het inschrijfformulier op de website. Op veler verzoek is er weer een beachtoernooi om zelf aan mee te doen. Zaterdag voor de heren, zondag voor de dames.”

Teams van buiten Twello kunnen  kamperen op de accommodatie aan De Laene. Wie met een team bij het toernooi wil overnachten, kan dit laten weten via e-mail info@vierhofsteden.nl. Voor meer informatie, zie de website www.vierhofsteden.nl