Stedendriehoek

Inschrijving DeventernOpen Podium

DEVENTER – De 32e editie van het Deventer Open Podium (DOP) vindt dit jaar plaats op zondag 5 maart.

DOP is het evenement waar amateurverenigingen en groepen zich presenteren aan het grote publiek. Tussen 12.00 en 17.30 uur zijn de diverse optredens te zien in zalen en foyers van de Deventer Schouwburg en de foyer van de Leeuwenkuil. Ieder optreden duurt maximaal 30 minuten en ook dit jaar staat weer een team van deskundige recensenten paraat om de optredens te beoordelen.

Een breed scala aan verenigingen en gezelschappen presenteert zich deze middag en alle Deventenaren krijgen zo de gelegenheid zich uitgebreid te oriënteren op wat er in het amateurveld te beleven is. En dat is zeker niet gering. DOP ontvangt ieder jaar zo’n 1000 artiesten en dat zorgt tevens voor een leuke uitwisseling tussen de leden van de diverse verenigingen en groepen.

Amateurverenigingen/groepen en solisten uit Deventer die zich graag willen presenteren tijdens het DOP, kunnen zich inschrijven voor zondag 22 januari. De toegang is gratis voor deelnemers en publiek. Meer informatie is te vinden op de website www.kunstcircuit.nl en via e-mail info@kunstcircuit.nl