Stedendriehoek

Inschrijving Deventer Open Podium is gestart

DEVENTER – De 33ste editie van het Deventer Open Podium (DOP) vindt dit jaar plaats op zondag 4 maart. DOP is het evenement waar amateurverenigingen en groepen zich presenteren aan het grote publiek.

Tussen 12.30 en 17.30 uur zijn de diverse optredens te zien in  zalen en foyers van de Deventer Schouwburg en de foyer van voorheen de Leeuwenkuil. Elk optreden duurt maximaal dertig minuten en ook dit jaar staat weer een team van deskundige recensenten paraat om de optredens beoordelen.

 

Een breed scala aan verenigingen en gezelschappen presenteert zich deze middag en alle Deventenaren krijgen zo de gelegenheid zich uitgebreid te oriënteren op wat er in het amateurveld te beleven is. En dat is zeker niet gering. Voor wie meer wil weten over een groep of artiest, kan in de Brasserie terecht voor een meet & greet.

 

Inschrijving

Verenigingen, groepen, ensembles groot en klein, bands en solisten uit Deventer kunnen zich inschrijven voor donderdag 22 januari aanstaande. Toegang is gratis zowel voor de deelnemers als het publiek. Meer informatie is te vinden op: www.kunstcircuit.nl