Stedendriehoek

Inloop rond neurostimulatie

DEVENTER – Op donderdag 13 februari houdt de Patiëntenvereniging Voor Neuromodulatie (PVVN) een inloopspreekuur in het Deventer Ziekenhuis. Het thema is neurostimulatie bij chronische pijn en bij blaas- en/of darmproblemen.

Neurostimulatie kan bij chronische pijn en bij zenuwpijn werken. Blaas- en darmproblemen waarbij neurostimulatie kan helpen, zijn het onvrijwillige verlies of juist het niet kunnen kwijtraken van urine of ontlasting. Tijdens het inloopspreekuur zijn twee ervaringsdeskundigen van de patiëntenvereniging aanwezig. De ervaringsdeskundigen putten met betrekking tot neurostimulatie uit eigen ervaring en die van lotgenoten. Zij kunnen bezoekers informeren over deze nog relatief onbekende behandelmethode.

Het inloopspreekuur duurt overigens twee uur, van 10.00 tot 12.00 uur. Men kan op elk moment binnenlopen via route 250 in het Deventer Ziekenhuis. Voor meer informatie kan men zich richten tot het secretariaat van de PVVN via telefoon 088-7306800 of via de website www.pvvn.nl.