Stedendriehoek

Informatieavondennrond Gorsselse Heide

GORSSEL – De werkzaamheden aan het natuurherstel van het voormalige militair oefenterrein naderen het einde. Grote machines hebben het gebied verlaten. Alleen nog wat afstemming is nodig in de vorm van slagbomen en borden, zowel voor informatie als voor spelregels voor betreding van dit particuliere terrein.

Een goed moment om weer eens bijeenkomsten te organiseren om het verloop van de werkzaamheden en de toekomst van dit prachtige natuurterrein tegen het licht te houden. De Marke Gorsselse heide belegt daarvoor drie informatieavonden: op woensdag 1 februari in Gorssel, op de Brink (bij Protestantse Kerk), om 20.00 uur; donderdag 2 februari in Almen, in het Dorpshuis aan Dorpsstraat 37, om 20.00 uur; dinsdag 7 februari in Eefde, in het Hart van Eefde aan Jolinkweg 2, om 20.00 uur.

Gedurende de presentaties zal worden ingegaan op de geschiedenis van de Gorsselse heide, het ontstaan van het burgerinitiatief, het natuurherstelplan, de uitvoering en het toekomstig beheer. Er is voldoende ruimte voor discussie en toelichting op het hoe en waarom van de uitvoering van dit natuurherstelprogramma. Zie voor meer informatie de website www.markegorsselseheide.nl of bel 06-49923293.