Stedendriehoek

Inboedel failliet ‘restaurant Vrijdag’ in Deventer geveild

Ruim 300 kavels: van pannenkoekencarrousel tot speelparadijs  

Aan restaurant Vrijdag in Deventer is definitief een einde gekomen. Het all you can eat concept aan het Boreelplein werd vooral goed bezocht door gezinnen met kinderen. Logisch als je bedenkt dat ze voor de kleintjes een indoor speelparadijs hadden. Dit laatste is één van de vele opvallende kavels die nu op Onlineveilingmeester.nl worden aangeboden.

Over restaurant Vrijdag
Restaurant Vrijdag draaide al sinds 2014 mee in de horeca van Deventer. Inmiddels was het een begrip geworden waar ouders zich onbeperkt tegoed konden doen aan de lekkerste gerechten en de kinderen zich konden uitleven in het indoor speelparadijs. Door de coronamaatregelen kon restaurant Vrijdag het hoofd echter niet langer boven water houden en is besloten het faillissement aan te vragen en de inboedel te veilen. Heb jij nog warme herinneringen aan bepaalde kavels in de zaak of kun je als ondernemer een aanvullende inrichting gebruiken? Bezoek dan de veiling op Onlineveilingmeester.nl.

Op de veiling
Op de veiling worden 306 kavels aangeboden waaronder het indoor speelparadijs, de 6-delige pannenkoekencarrousel, een pizzabandoven, non-drip wijnautomaten, diverse design verlichting en andere bijzondere items uit de inrichting. Voor horecaondernemers is deze veiling uitermate interessant. Naast bovengenoemde items kan er namelijk ook worden geboden op de complete keukeninrichting zoals bakplaten, grills, werkbanken, snijmachines, een chocoladefontein, bordenwarmers en gastronormbakken, borden en schalen.

Op maandag 25 april 2022 is er van 12.00-13.30 uur een kijkdag op Boreelplein 34 in Deventer. De online veiling is al van start gegaan en sluit maandag 25 april vanaf 20.00 uur. Op veel kavels kan al worden geboden vanaf 10 euro.