Stedendriehoek

Iedereen weer welkom in bibliotheek

DEVENTER – Sinds vorige week is het weer mogelijk om zonder afspraak naar de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Deventer te gaan voor het uitzoeken of inleveren van materialen. Ook werken, studeren en lezen in de bibliotheek is weer mogelijk.

Activiteiten in de bibliotheek zullen naar aanleiding van de versoepelingen langzaam worden opgestart. Op www.bibliotheekdeventer.nl/corona staat een compleet overzicht van wat er op dit moment wel en niet mogelijk is en welke maatregelen zijn genomen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus. Oscar en Koek en Boek zijn gesloten; wél kan men er wat te drinken of wat kleins te eten afhalen. Actuele informatie over Oscar is te vinden via www.instagram.com/oscarindebieb. Koek en Boek in Keizerslanden is open tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Keizerslanden.

Ook het afhalen van gereserveerde bibliotheekboeken op de verschillende vestigingen van de bibliotheek, is nog steeds mogelijk. Op www.bibliotheekdeventer.nl/afhalen leest men er alles over. Op de pagina met openingstijden van de bibliotheek staan nu ook de rustige uren van iedere vestiging vermeld. Mensen die voorlopig liever niet in de bibliotheek komen, kunnen gebruik maken van de online diensten, zoals het lenen van e-books, digitale luisterboeken en voorleesfilmpjes voor kinderen. Op www.bibliotheekdeventer.nl/onlinediensten staat een volledig overzicht.