Stedendriehoek

Hoge kwaliteit vlees tegen aantrekkelijke prijzen

TWELLO – De bekende ambachtelijke slagerij en groothandel Mulder is sinds jaar en dag gevestigd in Twello. Directeur is Daniel Clauzon, die de onderneming vijf jaar geleden heeft overgenomen.

“Mulder is een islamitisch slachthuis, gespecialiseerd in het op islamitische wijze slachten van schapen, lammeren en geiten. Dat slachten doen we ook voor derden. Daarnaast hebben wij ook rundvlees, kalfsvlees en kipproducten in ons assortiment. Via onze eigen groothandel bevoorraden we horecazaken, supermarkten, restaurants, cateringbedrijven en andere groothandels door het hele land. We exporteren ook steeds meer, vooral naar Frankrijk, Portugal en Duitsland.”

Eigen winkel
“We hebben ook een eigen winkel in Twello, waar we aan particulieren verkopen. Dat is voor onze klanten aantrekkelijk, want vlees van ons is goedkoper dan bij een keur- of gewone slager. Dat komt omdat wij rechtstreeks, zonder tussenschakels, onze producten kunnen aanbieden. We zijn begonnen als een halal-winkel, dat is nog steeds onze primaire doelgroep, maar we verkopen inmiddels ook steeds meer aan autochtone Nederlanders, dus het is steeds meer een algemene winkel geworden. We verkopen echt alles op vleesgebied, behalve uiteraard varkensvlees.”
“De kwaliteit van ons vlees is altijd goed, we werken met vaste leveranciers, onze prijzen zijn aantrekkelijk en alles is ook echt vers. De decembermaand is altijd een drukke tijd bij ons; we verkopen ook kerstpakketten. De eerste bestellingen komen al binnen, dus ik raad de mensen aan die tijdens de feestdagen het lekkerste vlees in huis willen hebben om tijdig hun bestelling bij ons te plaatsen.”

Vee- en Vleeshandel Mulder BV
Nijverheidsstraat 42, Twello
0571-276907
info@muldervlees.nl

Openingstijden: maandag van 9.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur, zondag gesloten. Bestellen via verkoop@muldervlees.nl of via het bestelformulier op de website www.muldervlees.nl.