Stedendriehoek

Hof van Twello ook weer op zondag open

TWELLO – Vanaf zondag 3 mei gaat Hof van Twello ook weer op zondag open. Het bedrijf is dan geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De opening geldt zowel de winkel als het Blote Voetenpad.

Zowel voor de winkel als het Blote Voetenpad gelden strikte regels wat betreft afstand houden en deze worden actief gehandhaafd. Voor het Blote Voetenpad geldt dat alleen gezinnen toegang hebben, géén samengestelde groepen. Het 12 hectare grote terrein is groot genoeg om afstand te bewaren. Er wordt gestart met intervals van ongeveer 10 minuten. Je hoeft niet eerst te bellen of te reserveren. Je kunt gewoon komen, maar soms moet je dus even wachten in de speelweide die ook groot genoeg is om voldoende afstand in acht te nemen. Je voeten was je na de wandeling niet meer bij de pomp of in de wasbak, maar uitsluitend in de speelvijver zodat er niks onnodig hoeft te worden aangeraakt. Onder deze omstandigheden is het wellicht ook handig je eigen handdoek mee te nemen – ze zijn eventueel wel beschikbaar hoor.

Gewoon winkelen kan, maar om de bezoekduur in de winkel te bekorten heeft Hof van Twello ook een bezorgdienst opgezet. Je kunt een bestellijst aanvragen via info@hofvantwello.nl, waarna de bestelling kan worden bezorgd of kan worden opgehaald. In het laatste geval wordt de verblijfsduur op de Hof toch bekort. Gewoon winkelen kan ook dus, maar hou je dan aan de afstandsregels!

Brunches

De laatste loot aan de stam is de bezorging van heerlijke brunches voor de zondag. Voor €15,- een heerlijke gewone, vegetarische of veganistische brunch! Informeer er eens naar en bel met Jan Willem (06-12635320).