Stedendriehoek

Hippe stoffenzaak in hartje Twello

Maar liefst dertig jaar was er geen stoffenzaak in Twello te vinden, maar sinds 1 september afgelopen jaar is de 22-jarige Rosan Timmermans zes dagen in de week in haar RT Stoffenboetiek te vinden, een hippe eigentijdse stoffenzaak.

10 procent korting

Van katoen, linnen en viscose, tot wol, badstof en jogging; hier is een rijk aanbod te vinden, ook kinder- en babystoffen. Op dit moment kunnen klanten vrijblijvend op afspraak op winkelen, dus met een beperkt aantal klanten heb je volop de ruimte en is er ook nog eens alle tijd voor een goed advies. En maak je voor 31 maart een afspraak? Dan krijg je 10 procent korting op alle stoffen als je de bon van de voorpagina meebrengt.

“De keus voor een stoffenwinkel was geen vreemde”, vertelt Rosan. “Mijn vader heeft al ruim dertig jaar een stoffengroothandel in Twello en hij kreeg steeds meer vraag van particulieren. Zo kwam ik op het idee om een stoffenboetiek te openen. Van kleins af aan volg ik al de modetrends en het afgelopen jaar ben ik me nóg meer gaan verdiepen in stoffen en het maken van kledingstukken.”

Stoffen en kleinvak

Nadat de winkel twee en een halve maand open was moesten de deuren tijdelijk sluiten als gevolg van de coronamaatregelen. “In die tijd is de winkel uitgebreid met kleinvak, zodat we naast een groot assortiment aan stoffen ook ritsen, knopen en een aantal soorten garen verkopen. Eigenlijk alles om zelf aan de gang te gaan om een leuk kledingstuk te maken. Ook zijn er gordijnstalen aanwezig. Gelukkig mag er nu weer gewinkeld worden en kan ik mijn klanten weer volop adviseren. De uitbreiding van het kleinvak gaat nog steeds verder.”

RT Stoffenboetiek is gevestigd aan Stationsstraat 7 in Twello. Openingstijden: maandag 13.00 – 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De boetiek is ook actief op social media. Voor een afspraak kun je bellen, mailen, of een privé bericht via social media sturen. www.rtstoffenboetiek.nl, info@rtstoffenboetiek.nl, telefoon 0571 270365.