Stedendriehoek

Het terras bij Postillion Hotel Deventer: dé plek voor ontspanning, culinaire verwennerij en evenementen

door Marianne Zegwaard

DEVENTER – Postillion Hotel Deventer ligt op een unieke locatie vlak langs de IJssel en dichtbij Deventer Centrum. Naast hotelkamers, een businesspoint, vergaderzalen en restaurant is er een groot terras dat omgeven is door een oase van groen. De mogelijkheden op dit terras zijn oneindig, waar General Manager Marloes Alblas graag meer over vertelt. 

Zomerse avonden in de buitenlucht
Als de avond valt, transformeert het terras in een gezellige en levendige plek waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan cocktails en drankjes. Of het nu gaat om een verfrissende mojito, een klassieke gin-tonic of een exotische creatie van de barman, er is voor ieder wat wils. “De sfeervolle verlichting en de zachte bries van de IJssel zorgen voor een ontspannen en onvergetelijke avond op het terras.”  

De perfecte uitvalsbasis voor een dagje uit met de fiets of een wandeltocht
“Het is een uitstekende plek wanneer je de omgeving van Deventer wilt ontdekken met een fiets- of wandeltocht. Voor wandelaars en fietsers is het een goed vertrek-, rust- en eindpunt van de tocht. Je kunt vanaf hier alle kanten op.” Kies je om de natuur in te gaan langs de IJssel of bezoek je toch liever het historische centrum. Kun je geen keuze maken? Dan is het natuurlijk mogelijk om een overnachting bij te boeken in het prachtige hotel. Zo kun je na een lange tocht heerlijk bijkomen in de buitenlucht op het terras en in het hotel en de volgende dag voor een andere route gaan.  

Evenementen, een BBQ of borrel
Naast dat je kunt genieten van een lunch of diner op het terras, is het terras ook te boeken voor een feest of zakelijk evenement. Zo kun je na een vergadering ontspannen op het terras en genieten van een verfrissende borrel. Of is het terras af te huren voor een feestelijk evenement met muziek, bbq en dansvloer. “Het ruime terras biedt voldoende ruimte voor groepen van verschillende groottes en de professionele en attente medewerkers van het hotel zullen ervoor zorgen dat elk evenement vlekkeloos verloopt.”

Kortom, het terras van Postillion Hotel Deventer is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. De uitstekende bereikbaarheid en de gratis parkeerplaatsen bieden veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een rustige tussenstop tijdens een fietstocht of een wandeltocht, of een locatie voor zakelijke evenementen.