Stedendriehoek

Haring happen voor zorgcentrum Humanitas in Deventer

Lekkere en gezonde vis is voor iedereen, vindt Gerina van Gerina’s Vishandel. Ook voor degenen die het nu even niet zelf kunnen komen halen. Daarom werden afgelopen week heel wat nieuwe haringen naar zorgcentrum Humanitas gebracht, als lekker en gezond cadeautje.

De actie was een initiatief van het Nederlands Visbureau en Gerina’s Vishandel Ter Beek. Als winnaar van Overijssel tijdens de Nationale Haringtest 2019 mocht zij bewoners en personeel van zorgcentrum Humanitas van haar geroemde nieuwe haringen laten genieten. “Het was een ontzettend leuke en dankbare actie, waarbij we veel mensen konden laten genieten van iets lekkers, maar ook gezonds!”

Al meer dan 35 jaar is de vishandel van Gerina ter Beek op Keizerslanden te vinden. Naast uiteraard de nieuwe haringen, is hier veel meer vis te verkrijgen. “Onze kibbelingen zijn de allerlekkerste”, lacht Gerina. En als je de rijen mensen ziet die speciaal hiervoor komen, dan is Gerina zeker niet de enige die er zo over denkt. Ook is er een groot aanbod aan verse kant-en-klaarproducten, waaronder een visschaaltje dat zo de oven in kan.

Gerina’s Vishandel is een familiebedrijf dat van dinsdag tot en met zaterdag in en rondom Deventer is te vinden met de viskraam. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de locatie Keizerslanden (parkeerterrein zijde Lidl). Er is een ruim terras en voldoende ruimte om de kraam heen, zodat iedereen hier terecht kan voor het lekkerste visje.