Stedendriehoek

Goud voor Laura bij internationale vakwedstrijd

TERWOLDE – Wat een spetterend avontuur voor een toerismestudente. Derdejaarsstudente Laura Neuteboom van de opleiding Leidinggevende Travel & Hospitality van Aventus heeft een gouden medaille gewonnen tijdens de Europese vakwedstrijden AEHT in Vilnius, Litouwen.

Samen met haar team was ze de beste bij het onderdeel Tourist Destination. In samenwerking met Finley uit Zweden en Šimun uit Kroatië moest Laura de stad Vilnius promoten als toeristische bestemming. De studenten moesten een presentatie geven in het Engels, en de jury was unaniem in haar oordeel dat het groepje van Laura, Finley en Šimun met kop en schouders uitstak boven de rest.

Outstanding

De jury beschouwde hun presentatie als ‘outstanding’ (uitstekend) en prees hun samenwerking en de interactie met het publiek. Het groepje verdiende extra punten met hun gedurfde en originele aanpak, gebaseerd op de vijf zintuigen. Alles bij elkaar was het een geweldige ervaring die Laura voor geen goud had willen missen.

Docent Annette Delmaar vertelt enthousiast over het avontuur: “Wat een leuke collega’s en studenten hebben Laura, mijn collega Caroline Cost Budde en ik ontmoet, uit verschillende landen maar met name ook uit heel Nederland. Echt geweldig!” Aventus is heel trots op Laura en ziet dit als een mooie kans voor studenten om ervaringen op te doen in het buitenland.