Stedendriehoek

Gotink Catering bezorgt nu ook ’s avonds in omgeving Zutphen

Per 3 mei start Gotink Catering met het ’s avonds uitbrengen van warme maaltijden in Gorssel, Eefde, Warnsveld en Zutphen. De maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur aan huis bezorgd. Gotink Catering heeft al meer dan 35 jaar een maaltijdservice en staat bekend om de kwalitatief goede maaltijden.

Tussen de middag worden er al jaren warme maaltijden aan huis bezorgd in de omgeving Zutphen. Vanaf 2019 worden ook de goedkopere koelversmaaltijden op dinsdag- en vrijdagmiddag uitgebracht. Hier komt nu een route bij die mensen in de regio Zutphen ’s avonds kan voorzien van een warme maaltijd aan huis. “We zien toch dat de animo om ’s avonds warm te eten toeneemt”, zegt directeur Bert Gotink. “In Deventer en omgeving hebben wij de avondbezorging al langer en nu dus ook in de regio Gorssel, Eefde, Warnsveld en Zutphen.” Bert Gotink is zelf geboren en getogen in Warnsveld en heeft in zijn jeugdjaren bij Warnsveldse Boys gevoetbald. Voor een drankje kwam hij geregeld in Zutphen. “Het voelt daarom ook als een thuiswedstrijd”, lacht Bert.

Een team van drie professionele koks staat bij Gotink achter het fornuis. De koks worden ondersteund door een groot keukenteam en een team op het kantoor voor de telefonische bereikbaarheid. “We zijn de laatste jaren behoorlijk gegroeid”, zegt Bert Gotink. “Ons motto is: kwaliteit wint altijd.”
Dat is waar het bij Gotink Catering om draait. Verrassend blijven en lekker eten. Zo stond er laatst een kipfilet gevuld met abrikoos op het menu en kunnen mensen dagelijks kiezen uit een vegetarische maaltijd. Uiteraard staan er deze maanden ook gewoon asperges op de kaart. “Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Verrassend blijven maakt je werk leuk”, zegt de chef-kok van Gotink Catering.

Het lijkt zo simpel: aardappels koken, vlees bakken en groente klaar maken. Alleen, wanneer je voor honderden mensen mag koken wordt het een hele sport, want alles moet op tijd klaar zijn. De groenteboer moet op tijd leveren en de slager moet kwalitatief goede producten brengen. Daarnaast moeten er genoeg bezorgers op de been zijn en dan moeten de menukeuzes ook nog op tijd binnen zijn. “Soms hebben we te weinig uren in een dag”, lacht Bert Gotink, “maar het is een hele eer om voor zoveel mensen het eten te mogen serveren.”

Bij Gotink Catering geloven ze in hun eigen kwaliteit. “Alleen zeggen dat je goed bent is niet genoeg”, zegt de chef-kok. “Wij nodigen mensen uit om het zelf te proeven.” Gotink Catering heeft daarom nu twee éénmalige proefacties: 5 warme maaltijden voor €25,- of éénmalig 3 koelversmaaltijden voor €10,- laten bezorgen.

U kunt uzelf dus eens goed verwennen en goedkoop kennismaken met de maaltijdservice van Gotink Catering. Belt u hiervoor naar 0570-626606, e-mail naar info@gotink.nl of kijk op https://gotink.nl/proef