Stedendriehoek

Go Ahead Eagles-sjaal siert bouwmarkt

DEVENTER – Tot en met zaterdag 7 januari is de sjaal van Voorstad Verbindt te zien bij Bouwmarkt Karwei aan de Keizer Karellaan 2a. Karwei stelt als voormalige ‘bewoner’ van Voorstad ruimte in de nieuwe winkel beschikbaar. En dus staat het Voorstad Verbindt Huis tussen de stellingen, zijn overal delen van de sjaal te zien en staan de bezoekers oog in oog met prachtige foto’s van de breiers.

Op 7 januari is er om 15.00 uur een spetterende modeshow. Een groot aantal breikanjers toont dan hun zelfgebreide rood/gele kleding. Een Meet & Greet met de breiers is mogelijk tijdens de brei-avond in de winkel op donderdagavond 5 januari van 19.00 tot 21.00 uur. De winkel zit dan vol breiers. Wie zin heeft doet lekker mee, zo nodig met wat hulp.

De sjaal in Go Ahead Eagles-kleuren is inmiddels ruim 1,3 kilometer lang. Hij is honderd steken breed en wordt gebreid door inmiddels 180 enthousiaste vrouwen én mannen. Samen vormen de breiers een dynamisch, divers, creatief netwerk, waar iedereen welkom is. De breiers gaan door tot de sjaal 3 kilometer lang is: precies de omtrek van de wijk Voorstad Oost.