Stedendriehoek

Genieten van wereldsmaken kan ook dicht bij huis

In 2019 werd Wereldrestaurant A1 verkozen tot Leukste Restaurant van Deventer, maar dit jaar kende een andere start voor het restaurant, net als voor alle andere horeca. Maar vanaf 1 juli, na drie maanden dicht te zijn geweest als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus, mogen deze week eindelijk de deuren van het wereldrestaurant weer open.

Als er ergens ruimte is om ‘op afstand’ te kunnen eten en genieten van een avond uit, dan is het bij Wereldrestaurant A1. In een pand van ruim 2000 m2 en een aantal aanpassingen kan iedereen vanaf 1 juli weer genieten van wereldse smaken. Misschien wordt het dit jaar geen reis naar het buitenland, maar genieten van alle buitenlandse culinaire hoogstandjes kan dus ook gewoon in Deventer.

Jack Chen is de eigenaar van het restaurant en blij dat hij zijn restaurant eindelijk weer kan openen. “Eindelijk mogen wij onze gasten weer laten genieten van wat wij goed kunnen: verleidelijke menu’s maken, bereid door bevlogen koks. We hebben een zware klap gehad door de sluiting afgelopen tijd en hopen nu weer een betere tijd tegemoet te gaan. Nu kunnen we iedereen weer laten genieten van welke keuken dan ook. Van Italiaans tot Japans, van Indiaas tot Zuid-Amerikaans en van Frans tot Chinees. En dan is dit nog maar een selectie uit het volledige aanbod. Wij staan weer klaar voor iedereen en dat natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Gelukkig is het hier zo ruim, dat ruimte en afstand houden van elkaar geen enkel probleem is!”

Wereldrestaurant A1 is elke maandag en woensdag tot en met zondag geopend. Wil je komen genieten van een avondje uit, dan kun je reserveren via de website of telefonisch. Op de website vind je ook alle maatregelen die het restaurant heeft genomen om iedereen van een fijne avond uit te laten genieten. Zie ook de website www.restaurant-a1.nl of bel 0570-657010.