Stedendriehoek

Fysiofiets brengt fysiotherapie in je eigen vertrouwde omgeving: thuis

DEVENTER – Bart brengt met de Fysiofiets fysiotherapie naar je toe. De zorg waar het hoort: in je eigen vertrouwde omgeving. Voel je de laatste weken je klachten toenemen of moet je na een ziekbed hoognodig aan je conditie werken? Fysiofiets begrijpt dat je nog niet op je gemak bent buiten je vertrouwde omgeving.

Fysiotherapeut Bart is gespecialiseerd in behandelingen geven aan huis. En hij kan (volgens de richtlijnen van de RIVM) nu weer aan de slag. In de fiets zitten alle benodigdheden die je van een fysiotherapeut mag verwachten, waarmee de Fysiofiets jou in je eigen veilige omgeving kan behandelen en weer in beweging brengt.

Fysiofiets: dé fysiotherapeut aan huis

Zeker in deze tijd van het coronavirus is dat een groot voordeel. Bart: “Op deze manier bied ik op veilige wijze fysiotherapie aan, passend bij het advies vanuit de overheid om zoveel mogelijk thuis te blijven.”

Voor alle klachten
Aan huis
Alle tijd

Doordat de fysiotherapie thuis plaatsvindt, ontwijk je lastige situaties in openbare ruimtes, zoals bijvoorbeeld wachtkamers. Vooral in deze tijd hebben veel mensen rug-, nek- en schouderklachten, komend door het vele thuiswerken, weinig beweging en verhoogde stress. “Ik behandel de klacht tot je weer vrij kan bewegen, maar we kijken ook samen naar hoe je de klachten in de toekomst kan voorkomen,” aldus Bart. Het is op deze manier wel heel makkelijk om gebruik te maken van de fysiotherapeut.