Stedendriehoek

Fischer zingt Hazes

DEVENTER – Op donderdag 26 en vrijdag 27 april vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie (Deventer Stadsfestival, DB Label en Fooddock) besloten het terrein te vergroten met een overdekt hoofdpodium én toevoeging van een volwaardig live-podium. Diverse artiesten staan op het programma met als grote publiekstrekker Martijn Fischer (bekend van de musical Hij Gelooft in Mij) en de favoriet van vorig jaar keert terug: Radio-DJ Gerard Ekdom. Op 26 april (Koningsnacht) is er een uitgebreide dance programmering met onder anderen Dyna, Giocatori en Freddy Moreira.

Op Koningsdag in Deventer hoef je je niet meer te vervelen; het gehele Havenkwartier is omgetoverd tot één groot festivalterrein waarbij de middag in het teken staat van fijne muziek, kinderprogramma, diverse activiteiten voor de kids (springkussens, schminken, etc.) en de beste Koningsmenu’s van ondernemers uit Fooddock. In de late middag zal Gerard Ekdom acte de présence geven waarbij Martijn Fischer (zie foto) de eer krijgt de avond met één groot feest af te sluiten.

Een grootschalig evenement op Koningsnacht is inmiddels traditie in Deventer; zo ook dit jaar zijn de beste DJ’s geboekt op de vooravond van de verjaardag van onze koning. Omdat niet het gehele terrein gebruikt wordt, en alles overdekt zal zijn, is de capaciteit van deze avond beperkt. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €9,95 via www.deventerkoningsfestival.nl