Stedendriehoek

Feestelijke heropening Juwelier Marleen Peters

DEVENTER – Na een periode van werkzaamheden, waarbij gloednieuwe panden zijn neer gezet op winkelcentrum Keizerslanden, breekt er voor veel winkels een nieuwe periode aan. Zo ook voor Juwelier Marleen Peters. Marleen opent deze week de deuren van haar pand, dat is voorzien van een volledig nieuw interieur.

“Ik heb mijn assortiment flink uitgebreid met nieuwe horloge – en sieraden merken. Daarnaast kunnen klanten bij mij terecht voor het plaatsen en ophalen van bestellingen, halen en brengen van reparaties, wisselen van batterijen, horlogebandjes, oorgaatjes zetten, garantieafhandeling, vragen en advies en het inleveren van oud goud en zilver.” Daarnaast heeft Marleen nu ook een webshop.

De nieuwe winkel van Juwelier Marleen Peters zit gevestigd tussen de ABN AMRO pinautomaat en de schoenmaker, vlak naast de nieuwe parkeerplaats. Het nieuwe interieur ziet er eigentijds uit.” Met een oppervlak dat gelijk is aan de oude winkel, maar met een veel breder front, waardoor ik meer naar buiten kan presenteren.’

Winkelcentrum Keizerslanden heeft nú al een ware metamorfose ondergaan en er zijn diverse nieuwe winkels verschenen. Zodra alles begin 2018 klaar is, is het aanbod helemaal compleet. De parkeerplaats aan de achterzijde biedt volop gratis parkeergelegenheid.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.