Stedendriehoek

Feest tijdens heropening Pearle Opticiens

Deventer – Op zaterdag 20 januari heropent Pearle Opticiens Deventer feestelijk haar deuren op een nieuwe locatie, Flora 44. Karin Medze en haar team heten iedereen van harte welkom in de nieuwe winkel.

Supertrots
“We zijn heel blij met de verhuizing en de nieuwe winkel. Het is prachtig! We zijn dan ook super trots”, vertelt Karin Medze enthousiast. Aan de wanden van hun overzichtelijke, gezellige winkel hangt een ruime collectie brillen. Topmerken als Versace en Ray-Ban, maar ook exclusieve merken als Heritage en Miki Ninn. “Deze is op dit moment een favoriet.” Astrid Schutte laat een model zien uit de Enzzo collectie, die de Reddot 2016 Honourable Mention ontving, in de categorie Product Design. “En natuurlijk hebben we altijd de nieuwste soorten dag- en maandlenzen.”

Vernieuwd én vertrouwd
Toch is niet alles nieuw: alles draait onverminderd om goede service en deskundig advies. “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel uitstapt met precies de juiste bril of lenzen. Of voor een opknapbeurt van je bril, ook als je die niet bij Pearle hebt gekocht: de Altijd Welkom Service.”

Iedereen is welkom bij de heropening. “Loop gerust binnen, op zaterdag 20 januari op de Flora 44. Op alle andere dagen bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom bij Pearle. Kom gewoon langs of maak een afspraak online, via pearle.nl. We zien u graag in de winkel.”