Stedendriehoek

‘Even’ een rondje Bannink

‘t Hof van Colmschate en De Heeren van Dorth in Bathmen hebben de handen ineengeslagen. Op zondag 28 februari verzorgen zij samen een wandeling van ongeveer 14 kilometer onder de noemer Rondje Bannink.

Deelnemers kunnen lekker een frisse neus halen en starten in Bathmen of in Colmschate tussen 10.00 en 15.00 uur. Bij de start krijgen ze koffie of thee ToGo en de wandelroute. Ze wandelen dan via een mooie route óf naar Bathmen óf naar Colmschate. Daar aangekomen krijgen ze een snack ToGo met de route om weer terug naar het startpunt te komen. Op het eindpunt krijgen ze dan weer een snack ToGo. Deelname kost 10 euro, uitsluitend met gepast contant geld te betalen bij de start.

Aanmelden kan tot zaterdag 27 februari 17.00 uur, met vermelding of men in Colmschate of Bathmen wil starten. Aanmelden kan per telefoon bij De Heeren van Dorth op telefoonnummer 0570-541285. “Natuurlijk geldt dat je je altijd aan de coronarichtlijnen houdt en thuisblijft als je coronagerelateerde klachten hebt; en dat je altijd 1,5 meter afstand houdt en maximaal met zijn tweeën wandelt.”