Entertainment

Zeldzaam mooie markt

Tijdens de negende editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Deventer, op zondag 17 juli van 11.00 tot 18.00 uur, kan men genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar Draait Plaatjes. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bezoekers kunnen gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim tien bijzondere foodtrucks en foodkramen. En ze kunnen een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt, de Zeldzaam Mooi Markt, met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro-artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er is voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers.

Bellenblaaskunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega-zeepbellendemonstraties voor jong en oud. Juist de niet-alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder. De toegang is vrij.

Voor meer informatie en deelname: www.zeldzaammooi.com/event-details/zeldzaam-mooi-markt-worpplantsoen-in-deventer-1